Gammel stol ble ny

I sommer da jeg holdt på å pusse opp kjellerbadet (som jeg har vist i dette innlegget), fant jeg ut at jeg kunne male en av våre gamle kjøkkenstoler som ikke var i bruk lengre. Jeg pusset og pusset i times vis for å få vekk all lakken, men det var verdt det. Etter stolen fikk et par lag med elfenben, så den mye bedre ut. Jeg fant en fin skrift, laget en sjablong og malte det på stolen med en lys blå maling.

Reklamer

3 thoughts on “Gammel stol ble ny

  1. Tusen takk for hyggelig kommentar :)
    Så koselig og personlig blogg du har. Hva slags utdannelse tar du? Jeg har gått på Westerdals «eksponeringsdesign» og der vi tegnet mye med tusjer :)
    Et lite tips er å holde seg til de aller aller lyseste fargene. De blir mye mørkere når fargen trekker inn i arket og du får veldig naturlig lys og skygger ved å legge flere lag.
    Lærerne sier ofte at man skal tegne med vannrette striper men jeg synes det blir myye flottere om du bruker bittesmå sirkelbevegelser og aldri tar tusjen fra arket før du har tegnet ferdig hele flaten som du skal fargelegge. Om du tar en liten pause (bare et par sekunder) så vil du se en tydelig stripe der du fortsetter.

    Det er gøy når man får det til! Lykke til :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s