being creative

Kunne ikke vært mer enig i sitatet på bildet under. Ha en kreativ og fin søndag :)

Reklamer

One thought on “being creative

 1. Hei!

  Det er bare å glede seg! Vi likte oss veldig godt på Santorini. Det er mange turister der, men jeg synes ikke det gjorde så mye siden det er så utrolig fint:) Jeg vet ikke helt hvor dere skal bo, men vi bodde nær Kamari, et hotel som het Imperial Med. Kamari har en gågate langs stranden med masse restauranter og kafeer, og små strandhoteller. Herlig å gå der på kveldene:) Jeg tror Perissa har noe av det samme. Oia og Fira så ut til å ha de råeste hotellene ever! Heldig om dere skal bo der.

  Øya er knappe 4 mil lang,så jeg anbefaler å leie bil, scooter ( må ha scooter-lappen for å få leie det i Hellas…billappen rekker ikke) eller 4-hjuling og kjøre litt rundt. Oia og Fira er et muste! Nydelige byer, og deilig å se solnedgangen fra. Vi satt i en coctailbar i Fira og så ned på solnedgangen, og i Oia var vi ved en liten festning helt på tuppen av øya. Litt sånn Kardemommebyaktig. Vi leide bil bare 1 dag, og rakk å se utgravinger etter vulkanutbrudd for tusenvis av år siden, var på fjelltoppen og Pyrgos, besøkte Fira og vandret litt der, og kjørte deretter til Oia for å se solnedgangen. Brukte ca 15-20 minutter fra Fira til Oia:)

  I Fira anbefales å gå utsiktsveien først, langs med «skrenten» eller hva jeg skal kalle det, og så gå inn til handlegaten etterpå. Vi reiste med Apollo og de anbefalte oss dette.

  Prisene på Santorini er høyere enn andre øyer, vi betalte fort 20-30 euro (typ 160-240 kr) for middag for 2. På kafeene og coctailbarer hengende ned klippene i Fira var prisen nærmest som norsk, strawberry daquri feks omregnet til norsk var ca 80 kr. Santorini er kjent for vinen sin så det kan smakes på om man liker sånt;)

  Vi var også på en sånn båttur, til vulkanøya og en annen liten øy som het Thirassa (tror jeg det var…). Det var en fin avveksling fra solinga, og sambo likte veldig godt å se en levende vulkan, hihi (ikke så stor altså, liten øy og et krater i bakken…). På vei hjem kjørte båten under Oia og Fira. Fin utsikt fra vannet også. Ellers er det masse aktiviteter de tilbyr. Båtturer med solnedgang og middag på båten syntes jeg så fantastisk ut, men det ble ikke til at vi gjorde det.

  Ellers er Hellas et fint land å feriere i synes jeg. Fine folk, de er til å stole på (har hatt lite problemer der ellers også), hyggelige og serviceinnstilte, garantert sol, og bare digg!:)

  Misunner deg!

  Maya

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s