Åpent og luftig

Designerne fra Airhouse Design Office valgte å ikke bruke vegger da de designet denne leiligheten i Japan. Kunden ønsket at man skulle kunne føle familiens nærvær uansett hvor man befant seg i stuen, og det kan de virkelig gjøre nå.

Det jeg likte best var kjøkkenet hvor de har kombinert kjøkkenøy og spisebord i ett, og med de fine stolene fra Vitra, designet av Jean Prouve. Alle de små takpendlene skapte også en fin stemning, men jeg ville kanskje hatt noen flere sittemøbler.

yoro-10-800x599

yoro-11-800x600

yoro-09-800x600

yoro-15-800x1066

kilde: homedsgn

One thought on “Åpent og luftig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s