Med et preg av grønt

Når man skal pusse opp, velger de fleste hvite kjøkken, men det finnes også de som er litt mer vågale. Kjøkkenet under er ganske originalt med tanke på fargevalg og håndtak. Her har de valgt å bruke knaggene Dots på skapdørene.

Jeg synes det ser delikat og rent ut. Man kan kanskje gå lei av den grønne fargen, men siden den er så dus, tror jeg det vil gå bra. Jeg hadde derimot kanskje ikke valgt grønne gulv. Resten av leiligheten synes jeg også er ganske enkel og fin. Stilen er veldig gjennomført.

lkok5.jpg_Thumbnail3

lkok2.jpg_Thumbnail3

lkok4.jpg_Thumbnail3

lvardagsrum.jpg_Thumbnail3

lvardagsrum3.jpg_Thumbnail3

 

kilde: bolaget

Reklamer

2 thoughts on “Med et preg av grønt

  1. Jepp, jeg kunne absolutt hatt det kjøkkenet der! Vurderer å få lakkert kjøkkenet vårt i en ny farge etterhvert, og noe sånt kunne ha funka! Og kjempefint med de hvite flisene. Enig med deg om gulvfargen, likte ikke fargekombinasjonen, hadde heller gått for et mørkt grått/svart gulv der. Takk for inspirasjon :-)

    • Ja, man må bare tørre å satse litt på farger. Jeg likte også flisene veldig godt, de passet godt til den matte, grønne innredningen. Ikke noe problem, bare hyggelig å kunne dele det jeg liker med andre :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s