Hvem er jeg?

Jeg heter Malin, er 21 år og utdannet interiørkonsulent etter 3 år på videregående skole. Interiør har vært en stor interesse for meg så lenge jeg kan huske, og denne bloggen bruker jeg for å samle inspirasjon og ideer til nye interiørprosjekter. Hvis andre også kan la seg inspirere av det jeg finner, er det en stor bonus.

Jeg er også glad i å holde på med alt av kreative prosjekter. Dette er nok takket være min mor. Som barn tegnet jeg mye, mens nå er det mest oppussing av gamle møbler, laging og dekorering av små interiørobjekt, strikking og fotografering jeg gjør. Noen av mine prosjekter vil du finne på bloggen.

Til slutt vil jeg bare takke for at du besøker bloggen min. Det betyr mye for meg å kunne dele det jeg selv finner med andre. Legg gjerne igjen en kommentar, og kom med ideer om det er noe du vil lese mer om :)

2 tanker på “Hvem er jeg?

  1. Hei
    Jeg heter Malin og er markedskoordinator på Designtorget. Ser at du har øye og interesse for innredning og design og lurer på om du er interessert i å få nyhetsbrev og pressemeldinger fra oss. Det innebærer at du er blant de første som får vite om siste nytt fra Designtorget, får mulighet til å gå på pressevisninger med mer.
    Håper på å høre fra deg.

    Med vennlig hilsen, Malin Löfmark

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s